Här kommer vi att ge lite allmänna tips om våra medel samt andra nyttigheter.

Egenkontroll
Du som livsmedelsföretagare ska veta att maten är säker och rätt märkt.
Du ska också se till att kraven i lagstiftningen är uppfyllda hela tiden.
Därför måste du ha ett system för din egen kontroll.
Ett sådant system är egentligen allt du gör för att maten ska vara säker
och för att lagstiftningens krav ska vara uppfyllda i din verksamhet.
En del i egenkontrollen är en Faroanalys och HACCP, i länken nedan finns
en praktisk guide för att göra din egenkontroll med HACCP.
Vill du läsa mer om egenkontroll så gå in på Livsmdelsverkets hemsida.
HACCP Guide Livsmedelverket


Desinfektion och rengöring med Klorrent
Ibland kan det behövas lite hjälp med att bli av med oönskade bakterier.
Vi har sammanställt ett blad med lite tips om rengöring samt
desinfektion med Klorrent.
Klorrent

SÅPA
Såpan är en mångsidigt och härlig produkt. Vill man fräscha upp utemöbler
och altan av trä, så använd koncentrerad såpa och skurborste.
Skura ordentligt och skölj med vatten och låt torka, sedan olja in.

bnk1 bnk2